Als polyvalent medewerker in de
keuken
maak je deel uit van de voedingsdienst. Je staat mee in voor allerhande taken:
Je staat in voor een nette en verzorgde
afwas
.
Je staat in voor de
bediening
in het restaurant.
Je waakt over een correcte
verdeling
van de maaltijden.
Je waakt over de
netheid
van de keuken.
Je doet de
maaltijdbevraging
bij de patiënten en verzorgt de administratieve verwerking ervan.
Jouw profiel
Je hebt bij voorkeur
ervaring
in een (groot)keuken.
Je houdt van
diversiteit in taken
en bent flexibel.
Je bent in staat om te werken volgens de
hygiënenormen
bij het omgaan met voedingsproducten.
Je kan zowel zelfstandig als in groep werken en levert een
positieve
bijdrage
aan de
groepssfeer
.
Een vlotte beheersing van het
Nederlands
is noodzakelijk (lezen en spreken).
Je bent
computervaardig
.
Bestellingen leveren bij klanten
De goederen ontvangen en controleren
De goederen opslaan in een koelkamer of een voorraadkamer
Afwassen
De zaal, het keukenmateriaal en -uitrusting onderhouden
Opdienen van gerechten aan tafel, op een bord
De bestelling aan de klant overhandigen (op een bord, in een meeneemverpakking, op een dienblad, ...)
Aanbod
Deeltijds (80%)
of
voltijds
contract van bepaalde duur, met optie vast.
Marktconform
salarispakket
volgens de officiële ziekenhuisbarema's met overname van relevante anciënniteit.
Degelijk personeelsstatuut met uitgebreide
extralegale voordelen
: hospitalisatie- en groepsverzekering, mogelijkheid tot fietsleasing, personeelstarief in het restaurant, gratis parking, fietsvergoeding, Benefits at Work (kortingen in pretparken, winkels...).
Een
boeiende werkplek
met leuke collega's.
We dragen jouw
welzijn, work-lifebalance
en
ontplooiing
hoog in het vaandel. Je kunt rekenen op een aantrekkelijke verlofregeling en activiteiten zoals gratis zwemmen in Ronse en Zottegem, alsook workshops en lezingen.